Kurum Adı : Döşemealtı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
WEB Adresi : http://dosemealtiasml.meb.k12.tr
Adres : Yeniköy Mahallesi Atatürk Caddesi No189/2A DÖŞEMEALTI / ANTALYA

VİZYON
Sağlık sektöründe ihtiyaç duyulan sağlık personeli eğitiminde çevre, bölge ve ülke çapında saygın ve tercih edilen, alanında yenilik ve değişime öncü olan, rekabet gücüne sahip, mensubu olmaktan her zaman gurur duyulan önder bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON
Türk Milli Eğitiminin genel ve mesleki eğitimin özel amaçları doğrultusunda sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk duygusu yüksek, kendine güveni tam, araştıran ve üreten, kendisi ve toplumuyla barışık, mesleğiyle ilgili yenilik ve gelişmeleri yakından takip eden, sürekli kendini yenileyen; Atatürk İlke ve İnkılapları’ na ve Cumhuriyetimizin temel değerlerine yürekten bağlı, vatanını seven, milli, manevi, ahlaki ve insani değerleri benimseyen, koruyan ve geliştiren; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.

Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı :

Derslik Sayısı : Atölye-İşlik Sayısı :
Fen Laboratuarı Sayısı : BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
Isınma Şekli : KALORİFER(KÖMÜR)
Öğretim Şekli : NORMAL
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 8:10-16:40
Misafirhane
Bina Kodu : İnternet Bağlantısı :

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Sayısı :
Lojman Bilgisi : Lojman Bulunmamaktadır.

YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İL Merkezine Mesafe - 25 KM İLÇE Merkezine Mesafe - 3 KM
Ulaşım : Geliş: DC15 / Dönüş: DC15A - Meydan - Mevlana Kavşağı - Trt Caddesi - Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi - Adliye - Erasta - Otogar - Fatih - Yeşilbayır - Yeniköy
Yerleşim Yeri Bilgisi : Yeniköy/Döşemealtı/ANTALYA