ANTALYA / DÖŞEMEALTI - Döşemealtı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

02424432085
Yeniköy Mahallesi Atatürk Caddesi No189/2A DÖŞEMEALTI / ANTALYA
Vizyon
Sağlık sektöründe ihtiyaç duyulan sağlık personeli eğitiminde çevre, bölge ve ülke çapında saygın ve tercih edilen, alanında yenilik ve değişime öncü olan, rekabet gücüne sahip, mensubu olmaktan her zaman gurur duyulan önder bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin genel ve mesleki eğitimin özel amaçları doğrultusunda sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk duygusu yüksek, kendine güveni tam, araştıran ve üreten, kendisi ve toplumuyla barışık, mesleğiyle ilgili yenilik ve gelişmeleri yakından takip eden, sürekli kendini yenileyen; Atatürk İlke ve İnkılapları’ na ve Cumhuriyetimizin temel değerlerine yürekten bağlı, vatanını seven, milli, manevi, ahlaki ve insani değerleri benimseyen, koruyan ve geliştiren; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.
Bağlantı :ADSL (1 Mbit)
Öğretim Şekli :NORMAL
KALORİFER(KÖMÜR)
0 - Lojman Bulunmamaktadır.
Ulaşım
Geliş: DC15 / Dönüş: DC15A - Meydan - Mevlana Kavşağı - Trt Caddesi - Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi - Adliye - Erasta - Otogar - Fatih - Yeşilbayır - Yeniköy
Yeniköy/Döşemealtı/ANTALYA