ANTALYA / DÖŞEMEALTI - Döşemealtı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

DÖŞEMEALTI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANI AYŞE TATLIBAŞ TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNE MESLEKİ EĞİTİMDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ.

Mrt

1-7 MART DEPREM HAFTASI KAPSAMINDA OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI YAPILMIŞTIR.

Mrt

TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI KONYA BÖLGE SERGİSİNE KATILDIK.

Şbt

Döşemealtı 1.Kitap Fuarına öğrencilerimizle katıldık. Sanatçı Tarkan KÖYLÜ'nün Kum Sanatı gösterisini canlı izleme fırsatı bulduk.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ kapsamında gerçekleştirilen ''SAFAHAT'' konulu çevrim içi bilgi yarılmasında okulumuz öğrencilerinden 11/A sınıfından Melike ÖZEV, İlçede 3. ilde 33. Türkiye genelinde 575. olmuştur. 11/A sınıfından Zeynep TAŞLETİMUR ise ilçede 7. ilde 1313. olmuştur.

Ara

''DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ'' Projesi kapsamında Mehmet Akif ERSOY'u Anma Programı gerçekleştirildi.

Ara

9. Sınıf öğrencilerimizle düzenlediğimiz Sinema Etkinliği kapsamında AYBÜKE ''Öğretmen Oldum Ben'' filmi izlendi.

Ara

Kariyer Günleri Etkinlikleri kapsamında okulumuz mezunlarından Anestezi Uzmanı Pelin Gültekin öğrencilerimizle bir araya geldi.

Ara

1 Aralık Dünya Aids Günü dolayısıyla İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuzda seminerler gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuzda  yapılan " what Makes Us  Happy"adlı  etweninig  projesinin. Etkinlikleri  devam ediyor. Öğrencilerimiz  " Bizi  ne mutlu eder  " Sorusuna cevap  veriyor.

May

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında eTwinning Okulu olmuş, kalite etiketi almaya hak kazanmıştır.